Wimper Groei Serum

00195
€47,19
Op voorraad
1
Productgegevens

Hebben uw wimpers extra verzorging nodig? Wilt u uw natuurlijke wimpers wat extra lengte geven? Dan is dit serum het perfecte product voor u. Breng dit serum aan op de wimpers en / of wenkbrauwen om ze langer, voller en donkerder te laten groeien.

Hier maken we uitsluitend gebruik van van natuurlijke ingrediënten die uitstekende resultaten zonder bijwerkingen. Het serum bevat extracten van Folium Isatidis, Cacumen Platycladi, Nigella Sativa, Fructus Chebulae, Radix Polygoni Multiflori Preparata en Koraal. Het is vrij van parabenen en alcohol en is ontwikkeld zonder dierproeven. Na dagelijks gebruik de eerste resultaten na 3 a 4 weken zichtbaar zijn.

Gebruik

Breng 1 keer per dag een dunne laag Groei Serum aan op de basis van de bovenste wimpers. Voor het beste resultaat aanbevelen we dit op schone wimpers en voor het slapen gaan aan te brengen. Verwijder make-up en contactlenzen, was handen en gezicht met water en milde zeep alvorens het aanbrengen. 1 penseelstrijking per applicatie is voldoende.

Om het beste en duurzaamste resultaat te verkrijgen is het aangewezen om het Growth Serum ononderbroken te gebruiken gedurende 16 weken. Voor een volledige behandeling van 16 weken heb je 2 flesjes Eyelash Growth Serum nodig.

Bewaar dit product voor later