Dermalux LED Tri-Wave Fototherapie

Huidverbetering

Dermalux LED Tri Wave Fototherapie gebruikt kracht uit licht om de herstel -en verjongingsprocessen in de huid te versnellen.

Een behandeling die herstelt, verjongt, en revitaliseert.

Door de toepassing van klinisch bewezen golflengtes, zien we zeer mooie resultaten bij een groot aantal verschillende huidproblemen. In het bijzonder  huidveroudering, acné en gevoelige huiden (vb psoriasis, eczeem, rosacea)

De LED technologie is een zeer belangrijke ontwikkeling om de huid er gezond, foutloos en jeugdig te laten uitzien.

Deze behandeling is een zeer rustgevende verzorging zonder hersteltijd, die het “wellbeing” en de alledaagse stress  helpt verminderen.

Het unieke aan deze apparatuur is dat we voor iedere huid een specifiek programma instellen, waardoor we 100% op maat van iedere huid werken.

Hoe werkt LED Tri-Wave ?

Filmpje bekijken met Nederlandstalige ondertiteling? Klik onderaan in het filmpje op “Ondertiteling” , Daarna klik je op “Instellingen” – “Ondertiteling” – Automatisch Vertalen : kies “Nederlands”

Door heel wat verschillende invloeden (veroudering, huidproblemen, …) lopen onze huidcellen schade op, waardoor ze deze beschadiging gaan dupliceren via de celdeling. Foute cellen vermenigvuldigen zich met elkaar en kunnen zich op de duur niet meer vernieuwen. Onze huid heeft de mogelijkheid om licht te absorberen als een energiebron. Zo worden onze natuurlijke celprocessen gestimuleerd om deze te gaan herstellen van de binnenkant, naar de buitenkant.

Door zijn specifieke klinisch bewezen golflengtes van licht, krijgen de cellen de kans om zich terug te gaan opladen. Deze energie wordt gebruikt om onze cellen te stimuleren om sneller te genezen en te verjongen.

Is het een veilige behandeling ?

Deze Tri-Wave LED maakt geen gebruikt van warmte en chemicaliën en het licht bevat ook geen schadelijke UV-stralen. Hier is het onmogelijk om onze huidcellen te beschadigen. Deze behandeling is één van de veiligste manieren om huiden te behandelen zonder risico’s op irritaties of ongewenste effecten.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit kan variëren van 5 tot 10 behandelingen. Het grote verschil in de aantal behandelingen hangt af van de leeftijd, het huidprobleem -en toestand. De resultaten zetten zich verder tot 3 maand na de kuur. Om het resultaat aan te houden is het sterk aanbevolen om maandelijkse onderhoudsbehandelingen toe te passen.

Zichtbare resultaten komen al heel snel, bij een vermoeide huid zien we al na een eerste behandeling dat deze zeer fris en vitaal is geworden. De huid is sterk gehydrateerd, elastischer, roodheden en irritaties worden gekalmeerd.

Welke functie heeft iedere golflengte?

LED Onzichtbaar IR

Verstrakt & verstevigt

Anti Ageing

Vermindert pigmenten

Vermindert en voorkomt littekens

Vermindert pijn & ontsteking

LED Rood

Verhoogt hydratatie

Vermindert lijntjes & rimpels

Gelijkmatige huidstructuur -& teint

Verfijnt grove poriën

Kalmeert

Antibacterieel

LED Blauw

Sterke antibacteriële werking

Behandelt acné en vlekken

Normaliseert sebum

Voorkomt infectie opstoot

UV vrije alternatieve behandeling voor psoriasis en eczeem

Wat als ik meerdere aandoeningen heb om te behandelen?

Dermalux bevat een unieke Tri-Wave technologie. Deze laat toe om meerdere lichtbehandelingen in 1 behandeling te doen.

Vraag naar het juiste thuisverzorgingsprogramma die zorgt voor een nog sneller én beter resultaat.