Lichamelijke Reset met voeding
voeding
Bent u bewust wat u in uw mond steekt
intermittent fasting

Mijn verhaal

Sinds mijn puberteit had ik last van overgewicht en obesitas. In mijn jeugd werd ik vaak gepest, ik had geen zelfvertrouwen, ik was een emo-eter dwz hoe slechter ik mij voelde, hoe meer ik begon te eten en liefst zo ongezond mogelijk. Ik kon gewoon niet meer stoppen. Ik baalde van mezelf, ik was altijd moe, sporten kon ik niet want dat vond ik allemaal te vermoeiend.

Toen ik als 18-jarige jonge vrouw een gewicht van 110kg op de weegschaal zag verschijnen, besefte ik dat ik hier iets moest aan doen ! 
Ik liep van het ene crashdieet, over in het andere. Het resultaat van deze diëten was op korte termijn minder gewicht, maar ik werd telkens ziek. Ik hongerde mezelf uit, omdat ik dacht : hoe minder ik eet, hoe sneller ik afval. Na dat ene crashdieet herviel ik terug in mijn oude eetgewoontes, want er werd mij nooit aangeleerd hoe ik moest gaan eten, waardoor het jojo-effect constant op mijn pad kwam. En zo stapte ik over naar een nieuw crashdieet, …

Nu zeg ik STOP ! Ik wil niet meer diëten, maar ik wil gezond zijn! Ik wil evenwicht in mijn leven, want ik heb nog wel wat jaartjes te gaan en deze zou ik liefst zo gezond mogelijk doorlopen en weinig dokterbezoeken hebben.

En toen kwam dit uniek voedingsconcept op mijn pad! Ik ben gestart met het 4-weken Body Reset Programma. Was dit echt? Of was dit terug 1 van de zoveel beloofde systemen die toch niet werkt? Dit programma zette mij met beide voetjes terug op de grond, mijn energie was gigantisch, eindelijk kwam ik ’s morgens terug uitgerust wakker, mijn centimeters daalden peilsnel, mijn huid verbeterde in een sneltempo ! Wauw ! Mijn lichaam functioneert terug zoals het hoort. Zo moeilijk om dit in woorden om te zetten. 

Nu wil ik vooral anderen helpen en ondersteunen. Het kan op een eenvoudige manier, maar dan moeten we natuurlijk wel weten hoe ons lichaam werkt. 

 • Hebt u nood aan meer kwaliteit aan uw bestaande gezonde levensstijl?
 • Hebt u last van overgewicht of obesitas?
 • Lijdt u aan diabetes type 2?
 • Bent u op zoek naar een programma die jou helpt gezonder te gaan leven?
 • Bent u op zoek naar een nieuwe stap in uw leven?

Hebt u op minstens 1 vraag een “ja” geantwoord? Dan kan ik u begeleiden en gaan we samen aan de slag om uw doelen te bereiken!

Dit uniek voedingsconcept zal uw lichaam de juiste balans geven die het nodig heeft. Een evenwichtig programma die u zonder diëten uw doelstellingen doet behalen !

We maken een combinatie van 3 pilaren :

 • Eten (aanvullen van de te korten in onze voeding)
 • Adaptogenen : hormonenbalans, herstel stresshormoon, cortisol, … 
 • Reinigen : Ondersteunend Intermittent fasting

  Met deze combinatie geven we uw lichaam de nodige ondersteuning. Na uw intakegesprek wordt het programma aangepast aan uw huidige levensstijl.

  Een programma zonder beperkingen !!

  Benieuwd wat het gehele concept inhoudt? of wenst u een intakegesprek? Neem contact op via onderstaand formulier en ontvang vrijblijvende informatie.