Gelaatsverzorging - Intake - Apparatuur

bespreken welke behandeling het meest geschikt is

Hebt u stap 1 reeds doorlopen (zie Safia Digitale Huidscreening -& verzorging) en heeft uw huid extra aandacht nodig? Bij huidverbetering wordt er in de diepere lagen van de huid gewerkt, waardoor je een veel effectiever en langdurig resultaat zal merken.

Nu we uw huid onder de loep hebben genomen met de Safia Huidanalyser, weten we de werkpunten van uw huid , en  kunnen we aan de slag met stap 2:  uw huidplan op maat samenstellen. Elk huidprobleemonderdeel wordt 1 voor 1 aangepakt. Op deze manier zal de huid niet agressief worden behandeld. Uw huid krijgt de kans om zichzelf terug op te bouwen.

Dankzij onze uitgebreide apparatuurmogelijkheden, gaan we zeer nauwkeurig te werk en helpen we de huid op weg naar een stralende verbetering. 

Huidverbetering

Ontdek wat uw huid nodig heeft

Bent u nog niet vertrouwd met :

  • Ons schoonheidsinsituut en onze werkwijze
  • het belang van een goede huidverzorging -en vernieuwing

Dan stellen we voor om altijd eerst voor stap 1 te gaan : Safia digitale huidanalyse met een huidplan en een verzorging.

Zo leert u kennis maken uit ons gamma aan verschillende producten, u leert uw eigen huid beter kennen, wat er belangrijk is, en op het einde laat ik u kennismaken met een eerste apparatuur, namelijk onze Dermalux Led Therapie.

De huidverbeterende behandelingen kunnen ook in kuurvorm gekozen worden. Afhankelijk van uw huidconditie, budget en resultaat, wordt er op maat een kuur samengesteld.

Een kuur bevat 4, 6 tot 10 behandelingen, en kan 1 tot 2x per jaar toegepast worden.  Deze behandelingen worden toegepast om de 2, 3 of 4 weken. Tussen het kuren worden er onderhoudsbehandelingen voorzien , om uw eigen huid aan het werk te zetten. Een kuur in combinatie met onderhoudsbehandelingen zorgt voor extra huidverbetering , zelfs tot 3 maanden na het kuren. Hiermee geven we een boost aan de huid om het resultaat te versnellen.

Tijdens het kuren wordt er gewerkt met Dermalux LED, Aqua Renew Hydrabrasie, Nano Tech Professional Peels, Nanopore (Microneedling)

Wanneer start ik met een huidverbeteringskuur ?

Iedereen zijn huid heeft altijd baat bij een gezichtsverzorgingskuur !

  1. Is dit de eerste keer is dat je in contact komt met een gezichtsverzorging  te boeken?  Dan kiezen we allereerst ervoor om je huid sterk te maken.  Een goede huidweerstand is een eerste stap.
  2. Bezoekt u op regelmatige basis uw schoonheidsspecialiste, maar wens jij je huid een extra werkboost te geven? Ben je op zoek naar gerichter advies? Laat mij u begeleiden tijdens de zoektocht naar de wensen van van jouw eigen huid !


Uw ideale start : Safia Digitale Huidscreening met gelaatsverzorging

Na deze eerste kuur wordt de huid opgevolgd  in welke mate de huid is verbeterd. Vanaf deze start wordt de huid stap voor stap opgebouwd. Elke huid is heel specifiek en uniek. Daarom werken wij steeds op maat. Afhankelijk van de celactiviteit en de beschikbare huideigen werkstoffen wordt het professioneel en persoonlijk advies bepaald.

huidverbetering

Mila d’Opiz – huidverzorging 

is een familiebedrijf opgericht in 1951 en staat voor Zwitserse natuurcosmetica op topniveau.

Het bedrijf scant de markt voortdurend op vlak van de laatste nieuwe ontwikkelingen en ingrediënten, waardoor zij erin slagen voorloper in plaats van volger te zijn. Zo waren zij de eerste om een crème met appelstamcellen te creëren, een ingrediënt dat je in de markt van vandaag vaak in cosmetica terugvindt.

Het Mila d’Opiz aanbod bestaat uit gelaatsverzorging, voor elke persoon tussen 12 en 99+ jaar. Speciale vochtcomplexen, vitamine complexen, anti-ageing ingrediënten zoals peptides, phytohormonen, stamcellen, … Mila d’Opiz biedt voor elk wat wils, ook op vlak van texturen, geuren en kleuren! 

 

Dermaline huidverzorging


Dermaline – Liposomale huidverbetering

Bij deze huidtherpaie maken wij gebruik nanotechnologie. Het is een transportsysteem waarbij de gekozen ingrediënten ingekapseld worden in liposomen. Deze liposomen worden als huideigen gezien, waardoor ze tot heel diep in de dermis worden opgenomen.

Unieke formules die op elk op hun eigen specifieke manier worden geabsorbeerd door de huid, zonder enige extreme agressie te ervaren.

Voordelen van Nanotechnologie :

  • Betere opname : Ingrediënten in hun zuiverste vorm kunnen in de huid worden gebracht met een betere opname door hun capaciteit om tussen de weefsels en/of cellen te bewegen
  • Effectief : Verbeterde capaciteit om werkstoffen te laten penetreren en zich verspreiden waardoor een actieve reis door de binnenkant van het lichaam mogelijk is om het specifiek doel effectief te bereiken
  • Gecontroleerd en stabiel : Langere tijd van vrijgave en grotere stabiliteit van actieve werkstoffen.

Wenst u opties toe te voegen aan 1 van bovenstaande verzorgingen ?