Aqua Renew Hydrabrasie

Huidhydratatie met cellulair vernieuwingssysteem

Dode huidcellen verwijderen

Hydrabrasie is een 3-in-1 behandeling. Het zal de huid polijsten, verfijnen en hydrateren. Wij noemen dit een snelle en eenvoudige behandeling, met fantastische en zichtbare resultaten, al na een 1ste behandeling.

Voor wie kan deze behandeling oplossingen bieden?
  • Verstopte poriën, zwarte puntjes, witte puntjes
  • Onzuiverheden
  • Anti Ageing
  • Rokershuiden, vale huiden
  • Zonbeschadigde huidcondities
  • Pigmentvlekken
  • Rimpels
  • Vochtarme huid

Deze behandeling is geschikt voor elke huid die nét dat tikkeltje meer nodig heeft in vergelijking met een klassieke verzorging. Ook een jonge huid merkt een heel aangenaam gevoel, door de zuiverende eigenschappen. Iemand met een rijpe huid zal merken dat de behandelingen die hierop volgen in hun stappenplan, nog een sneller resultaat zullen opleveren.

Hebt u binnenkort een feest? Kies dan zeker deze behandeling in combinatie met Led. U zal verbluft staan van het mooie resultaat !

Hebt u reeds in de voorbije 3 maanden een Digitale Huidscreening met ons Safia-toestel ondergaan? Vraag meer info en verwijs naar uw huidanalyse resultaten. Deze blijven opgeslagen in het instituut om een correcte opvolging te kunnen geven.

Welke voordelen biedt deze behandeling?

Door het cellulair vernieuwingssysteem wordt de huid gestimuleerd om nieuwe actieve huidcellen aan te maken. De huid krijgt een frissere en levende teint en is mooi elastisch.

Tijdens de behandeling gaat het toestel na het polijsten, vocht toedienen aan de huid, waardoor deze sterk gehydrateerd wordt en zeer goed aanvoelt bij een droge vochtarme huid. De huid verkoelt, kalmeert, verzacht en voelt glad aan.

Deze Aqua Renew Hydratatiebehandeling wordt als aangenaam ervaren door de klanten, is hygiënisch, pijnloos, niet-invasief en veilig. De behandelprocedure wordt aangepast aan de noden van de huid en er is geen hersteltijd nodig. Afhankelijk van de kracht (kracht van het polijsten, kracht van suctie), gekozen door de professional, kan er een lichte roodheid optreden. Deze verdwijnt na max. 24h. 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Afhankelijk van het huidprobleem kan er bepaald worden hoeveel behandelingen u nodig hebt. De beste resultaten worden zichtbaar na een kuur van 4 tot 6 behandelingen, met daarna onderhoudsbehandelingen om de 4-6 weken.

Hoe verzorg ik mijn huid na de behandeling?

Dankzij de verhoogde microcirculatie zal uw thuisverzorging 4-5 keer beter worden geabsorbeerd in uw huid.

Met veel plezier geef ik u extra advies omtrent de juiste thuisverzorging, die uw resultaten zullen bevorderen. Om de behandeling te ondersteunen is het heel belangrijk om een SPF30 beschermingsfactor te gebruiken in uw thuisverzorging, een Ph geneutraliseerde reiniging, alsook een kwaliteitsvolle thuisverzorging.