Massage & Scrubs

Anti Stress Massage

rustgevende verzorging anti stress en ontspanning

Neem even de tijd voor jezelf, een moment om alle situaties van buitenaf even los te laten, leg alle verplichtingen opzij. Een momentje om jezelf te ontspannen.

Onze Anti Stress massage is een traditionele ontspannende massage met etherische oliën, waar we de nadruk leggen op specifieke handgrepen om stress af te voeren uit je lichaam.

Hot Stone Massage

hot stone massage warme vulkanische stenen

Kies voor deze massage als je op zoek bent naar warmte, pijnlijke spieren verlichten. Hier combineren we een stevige spiermassage en tussenin strijkingen met warme vulkanische stenen. Door de spieren eerst los te maken, geven we het lichaam een veel diepere ontspanning.

Ideaal voor mensen met stramme spieren, stresspijnen, verzuring van de spieren, nood aan ontspanning, …

Aqua Zen Massage

Heb jij last van gewrichtspijnen, stress, vermoeidheid of neerslachtigheid?

Dan kan deze Aqua Zen Massage een meerwaarde bieden. Ontsnap naar een paradijs op aarde , Polynesia eiland. Je zal even het gevoel hebben door even weg te zijn van de bewoonde wereld ! Spanningen vloeien van je af tijdens de massage. Je kan deze massage vergelijken met een hot stone massage, maar hier geniet je van van onze relaxatietechnieken in combinatie met een warm water ballon. Heerlijk !

Breng rust en evenwicht tussen je lichaam en geest met deze Aquatische Zen-pauze !

Balinese Therapie - TOPPER !

5/5
balinese oosterse massage

Bij een balinese massage werken we sterk op onze zintuigen.  Een dynamische combinatie van reflexologie, acupressuur, stretching en diepweefselmassage. 

Deze Oosterse technieken worden vaak toegepast om migraine te kalmeren, spierpijn te verlichten en knopen weg te strijken. Er wordt een combinatie gemaakt van lange, vlakke massagestrijkingen, diepe druk en huidvoortschrijnende technieken om de knopen los te krijgen en om je bloed beter te doen stromen.

Deze massage is zeer geschikt bij stress en zal je zeker en vast bijblijven! Het reikt je diepe weefsels, waardoor deze techniek zeer populair is bij sportblessures, vermoeide spieren, …

Naast al deze krachtige woorden, maar dient u verzachtend behandeld te worden vb Bent u zwanger, hebt u onlangs een operatie ondergaan, bent u gewond of hebt u het gevoel dat u op bepaalde zones delicaat bent, vertel dit dan zeker aan de therapeut alvorens de massage van start gaat.

TOPPER = Balinese Hot Stone massage 
Balinese technieken worden gecombineerd met warme vulkanische stenen. Topontspanning verzekert !

Verwenpakketten

Jouw massage combineren met een body peeling of een gezichtsverzorging of misschien wens je wel een totaal pakket? Hieronder kan je al even de sfeer opsnuiven met vooropgestelde combinaties, maar er kunnen altijd arrangementen op maat worden opgemaakt. Samen bespreken we dan de ideale verzorgingscombinatie voor jou !