Triple Ceramid Cream

00290
€50,01
Op voorraad
1
Productgegevens

Crème op basis van een gepatenteerd ceramidencomplex. Herstelt de huidbarrière, houdt vocht vast en vermindert irritaties. Kalmeert, herstelt en vermindert roodheden.

Doel?

Voor elke huid die van nature makkelijk droog aanvoelt in combinatie met gevoeligheid en roodheid. Herstelt je huid zodat ze er weer gezond uitziet en aangenaam en soepel voelt. Met deze crème maak je elke huid klaar om resultaatsgerichte behandelingen te ondergaan.

Wat betekent dit voor jou?

Je huid is een belangrijk orgaan met een unieke barrièrefunctie. Ze zorgt er namelijk voor dat er geen vreemde organismen je lichaam kunnen binnendringen. Anderzijds voorkomt deze natuurlijke barrière dat je huideigen vocht verliest. Ceramiden zijn lipiden die essentieel zijn om je huidbarrière te ondersteunen en vocht te bewaren. Zonder ceramiden krijg je een droge, geïrriteerde huid en kan er een jeukerig gevoel ontstaan. Triple Ceramid Cream zorgt ervoor dat je huid op een gezonde manier werkt, soepel blijft en optimaal beschermd is.

Huidtype
Vetarme huid / Geïrriteerde huid / Rode huid

Belangrijke ingredienten :

Panthenol: hydratant, ontstekingsremmend, herstel van de huidbarrière, kalmerend

Ceramide 1, 3, 6: ondersteunen de vernieuwing van de natuurlijke beschermende laag van de huid, vormen barrière voor vochtverlies

Phytosphingine: anti-microbieel, verbetert celcommunicatie, ontstekingremmend

Cholesterol: helpt de huidbarrière herstellen, verhoogt elasticiteit van de huid

Bewaar dit product voor later