Professionele thuisbehandeling <>

00189
€122,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Bij een droge huid is dit het ideale verzorgingspakket. Kies voor dit pakket en ontvang ZEER EXCLUSIEF één van de professionele Nanomaskers twv €50 volledig gratis ! U krijgt een mooie en intensieve verzorging, die uw huid actiever doet werken, een hydratatieboost geeft, terug doet stralen, fijne lijntjes gaan vervagen, ev. schilfers verminderen. De perfecte verzorging tijdens deze wintermaanden.

Wat mag u verwachten in dit pakket :

STAP 1 : 2-in-1 reiniging aanbrengen op een wattenschijfje

STAP 2 : Dieptereiniging : Neem 1 bevochtigd doekje uit de verpakking en verdeel dit over gelaat , hals en decolleté.

==> alle huidtypes : 3x per week en telkens laten opdrogen zonder af te spoelen
==> bij gevoelige huid : 1x per week en na 10-15 minuten afspoelen

STAP 3 : GRATIS EXTRA = Professioneel Nanomasker met ingekapselde liposomen die zorgt voor een betere absorptie en helpt de actieve ingrediënten in een sneltempo te transporteren in de diepte van de huid zonder kwaliteitsverlies.

==> Open de verpakking en verplaats het masker op de doorzichtige kant van de verpakking. Verwijder met een spatel het restant aan product en breng aan over het gelaat. Verwijder de beschermende laag aan beide kanten van het masker, breng de vochtige kant aan op het gelaat en verwijder luchtblaasjes met een spatel tot het masker volledig aan de huid ‘kleeft’. Laat 20 minuten inwerken. Daarna verwijder u het vliesmasker en masseer je de restanten van het masker in , in de huid.

STAP 4 : Breng uw verzorgingscrème aan

Bewaar dit product voor later