Hand -en Voetverzorging

Handverzorging

manicure hand verzorging hygiene

Hou jij van verzorgde handen en nagels? De dag van vandaag staat hygiëne boven alles, waardoor een manicure niet meer weg te denken is in ons leven.

Kies voor een professionele manier om je handen en nagels in topconditie te brengen. Voor een mooie finishing touch, kan je kiezen om je nagels een natuurlijke glans te geven, of je kan kiezen uit het talrijk aanbod aan kleurtjes nagellak of gelish. 

Hou je van een klassieke verzorging, heb je extra versteviging nodig, nagelherstellingen?

Of misschien zijn je handen toe aan een Luxe verzorging met een scrub, om alle dode huidcellen te verwijderen en/ of de keuze uit verschillende verzorgingsopties, zoals een voedend masker, massage, nageloliemassage, …

Wij werken met de merken Harmony , Gelish, Abstrakt BrushNcolor, CND, Gelamour, MoYou, China Glaze.

Voor iedereen wat wils ! 

Wat is IBX Nagelversteviging ?

Heb je last van splijtende, dunne , zwakke nagels die altijd de neiging hebben om af te breken? Of wil gelish nooit langdurig hechten aan je nagelplaat? Dan is dit nieuw & revolutionair 2 delig IBX systeem de oplossing voor jouw nagels. 

Deze behandeling helpt de nagels te herstellen en sterk te maken van binnenuit. Deze doorzichtige vloeistoffen worden als lak aangebracht. Door een warmtetoepassing wordt de vloeistof opgenomen in de nagelplaat en bindt de bovenste lagen van de nagelplaat (ook de beschadigde plekken) terug aan elkaar.
IBX wordt uitgehard met onze LED lamp. Dit systeem werkt aan de binnenkant van de nagelplaat ipv bovenop. Dankzij deze techniek toe te passen wordt de nagel niet alleen steviger, maar worden groeven in de nagelplaat ook geëgaliseerd. 

IBX zal voelbaar verstevigen vanaf een eerste behandeling en kan ook onder afweekbare producten geplaatst worden, bv om gelish langduriger te laten hechten.

Dient de nagel te herstellen, bv groefjes egaliseren, schilferende nagels, … dan zijn er meerdere behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

Gespecialiseerd Voetverzorging

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd voetverzorger, medische pedicure in de volksmond? Dan bent u aan het juiste adres. Uw pedicure met nét dat tikkeltje meer kennis. 

Jouw voeten worden vakkundig onderzocht, en met het juiste advies ga je op heerlijke wolkjes terug  naar huis ! Wie wil dat nu niet? 

Wij behandelen :

  • Diabetici-voet
  • Gezonde voeten , algemeen onderhoud
  • Eelt en kloven
  • Likdoorns (Eksterogen in de volksmond)
  • Schimmelnagels
  • Verhitte voet
  • Ingegroeide nagels
  • Kalknagels
  • Problemen aan huid en nagels

Breng zeker uw mutualiteitsformulier mee op de afspraak, zo hoeft u geen volledige pedicure uit eigen zak te betalen !