White Shade Lightening kuur

Art.nr. 00263
€157,06
Bereid uw huid voor op de zomer, dankzij deze depigmenterende kuur
Op voorraad
1
Productgegevens

Mila White Shade staat voor ballanceren van pigmentproblemen, herstellen van irritaties, versterken van de gevoelige huid, verminderen van occasionele onzuiverheden.

Is zowel geschikt voor gevoelige huid, alsook droge -en vette huiden

  • Pigment regulerend
  • Herstelt irritaties
  • Vermindert onzuiverheden
  • Glowing Skin
  • Geschikt voor elk huidtype
  • Geschikt voor elke leeftijd

Met de White Shade Foam reinigt u uw huid poriediep én start u al onmiddellijk met uw verzorgingsregime. Een unieke bloemencomplex zorgt voor een antiseptische, verstrakkende en ophelderende werking van bij de start.

Eén pompje 's morgens en eentje 's avonds geven uw huid elke keer weer een verfrist en schoon gevoel.

Het White Shade Vision Serum kan zowel als serum als als 'stand alone' huidverzorging worden ingezet. Mila White Shade staat voor ballanceren van pigmentproblemen, herstellen van irritaties, versterken van de gevoelige huid, verminderen van occasionele onzuiverheden.

Door de serum textuur kan het toegepast worden onder elke Mila d'Opiz crème, 's morgens en/of 's avonds, bij voorkeur onder de White Shade Vision Cream voor een optimaal resultaat en een coup d'éclat voor elke huid.

Vette huiden kunnen dit serum als verzorging zonder crème gebruiken, doordat er squalaan en hyaluron aan werd toegevoegd.

Wil u uw huid er stralend laten uitzien ? Voeg White Shade Serum dagelijks toe aan uw verzorgingsroutine, na de reiniging, voor de crème !

Deze White Shade Vision cream wordt eerst en vooral ingezet, zoals de naam het laat vermoeden, om pigmentproblemen te behandelen én te voorkomen. De overproductie van melanine in de huid wordt genormaliseerd maar niet stopgezet zodat ons cel DNA wel beschermd blijft tegen UV-stralen.

De toevoeging van een bessencomplex maakt deze crème ook uitermate geschikt voor droge, gevoelige en geïrriteerde huiden. De anti-bacteriële werking maakt dat ook huiden die door omstandigheden tijdelijk te kampen hebben met onzuiverheden baat hebben bij het gebruiken van de White Shade Vision Cream.

Heeft u last van een gestresseerde, geïrriteerde huid ? Merkt u plots kleine puistjes op waar u normaalgezien nooit last van heeft ? Ontwikkelt u daarnaast ook pigmentvlekken of -stoornissen ? White Shade Vision Cream helpt om uw huid tot rust te brengen en er weer stralend uit te laten zien !

Ook als u geen specifiek probleem heeft, maar uw huid er wel vaal en futloos uitziet, kan White Shade Vision Cream zorgen voor een prachtige 'glowing skin' !

Bewaar dit product voor later